Családi házak

Komfort szellőztetés

Komfortos
A hővisszanyeréses szellőztetés nem csupán a magas levegőminőségről gondoskodik, hanem a helyiség páratartalmának helyes mértékéről is. Az egyedülálló levegőminőség (CO2) szabályozással télen is optimális a légkomfort.

Csendes
A masszív acéllemez konstrukciónak köszönhetően, a legalacsonyabb zajszintű működést biztosítja

Egyszerű
Önnek nincs szüksége kezelési útmutatóra, csak követni az érintőképernyőn lépésről lépesre az egyszerű utasításokat. Egy intelligens vezérlés gondoskodik az összes komponens beállításáért.

Aerosilent stratos

Aerosilent stratos

Komfort szellőztetés hővisszanyeréssel

Tények, melyek magukért beszélnek: F5-ös szűrő, téli fagymentesítés és nyári automatikus bypass. Az egyedülálló CO2- vezérléses levegőmennyiség szabályozás gondoskodik a háztartás páratartalmáról. A hővisszanyeréses szellőztető berendezés 80 és 300 m³/h közötti levegőmennyiséget szállít.

Részletek


Aerosilent bianco

Aerosilent bianco

Komfort szellőztetés hővisszanyeréssel

A mi specialistánk kisebb lakóegységekhez: legmagasabb energiahatékonyság, integrált fagymentesítés és levegő szűrés, a lehető legideálisabb üzemeltetési költséggel gondoskodik az optimális ár -/ teljesítmény arányról. Tetszőleges számú készülék állítható hálózatba, a tűzjelző rendszerbe beköthető. Levegőmennyiség: 40 - 160m³/h.

Részletek

Fűtés-hűtéshez, szellőzéshez és melegvíz készítéshez
Kompakt készülék szondás hőszivattyúval

Kompakt készülékek

Fűtés
A hőátvitel a belépő levegőn és egy alacsony hőmérsékletű fűtőkörön át történik.

Szellőzés
A lehető legmagasabb levegő minőség egész évben!

Hővisszanyerés
Az elhasznált levegő hőjének átvitele a beszívott levegőre hővisszanyeréssel történik meg.

Melegvíz
A tároló egészének tartalmát a hőszivattyú melegíti fel.

Passzív hűtés
Nyáron a fölösleges szobahő az épületben alacsony hőmérsékletű fűtőrendszerrel és lágy víz keringetéssel lesz elvezetve a föld mélyébe.

Aerosmart M - Aerosmart L

Aerosmart M - Aerosmart L

Fűtéshez, szellőzéshez és melegvíz készítéshez

Az energiahatékony kompakt készülék egy passzív (kereszt ellenáramú hőcserélő) és egy aktív hővisszanyeréssel (levegő-levegő hőszivattyú) rendelkező ”hőközpont”. Nem csupán a friss levegőről gondoskodik az év minden napján, előállítja a használati melegvizet, és a hideg napokon a meleg levegőt a légfűtéshez.

Honnan jön a hő?
Az épületből elszívott hulladékhőből. A passzív hőcserélés után még mindig van a levegőnek annyi pluszos hőtartalma, hogy ebből egy nagy hatékonyságú levegő-levegő hőszivattyú a használati melegvizet és a légfűtést ellátja.
Egyszerű: az összes funkciót lefedi, szellőztetést, fűtést és a használati melegvíz készítését.
Előny: nincs kültéri egység, vizes felületfűtési rendszer, elektromos vízmelegítő tartály

Részletek

x²S

x²S

Kompakt készülék szondás hőszivattyúval fűtés-hűtéshez, szellőzéshez és melegvíz készítéshez

Az x²-sorozat kompakt készülékei friss levegőt, melegvizet, jóleső meleget szállítanak télen és kellemes hideget nyáron. A psiioSYSTEM (vezérlőegység) a belső komponensek mellett más rendszereket is szabályoz, mint például egy külső kiegészítő fűtést, vagy magát az árnyékolást is.

Egyszerű és intelligens: az összes funkciót lefedi, szellőztetést, fűtés-hűtést és a használati melegvíz készítését.

Részletek

x²A9

x²A9

Kompakt készülék hőszivattyúval fűtés-hűtéshez, szellőzéshez és melegvíz készítéshez

Az x² A9 kompakt készülék sor- és családi házakhoz lett kifejlesztve. Az inverteres (moduláló) levegő-víz-hőszivattyú a felület fűtést/hűtést és a használati melegvizet is előállítja. A keringetőszivattyú, a szabályozó- és váltószelepek, valamint a kiegészítő fűtéshez az átfolyó rendszerű elektromos vízmelegítő egy külön hidraulikus modulba került elhelyezve. A hővisszanyerésről egy nagyhatékonyságú (90%-os) keresztellenáramú hőcserélő gondoskodik. 100%-os bypass teszi lehetővé az optimális nyári üzemet. PsiioSystem intelligens vezérlő az épületgépészti rendszer optimális üzemeltetéséért felelős.

Részletek